marți, 9 februarie 2010

sunt a ta,iar tu a ei

o relatie este o interactionare intre 2 persoane care au interese comune si/sau sentimente reciproce.exista si exceptia de la regula; tipul de relatie in care sunt implicate mai mult de 2 persoane(acordul lor nu este necesar).
asadar iti place de un tip care are o relatie,ufff,complicat sau nu, esti deja bagata in "relationshit". cum faci sa supravietuesti? pai, din moment ce stiai de la bun inceput ca nu e genul monogam, trebuie sa accepti. e o lupta grea pe care o duci zilnic... suna telefonul si iti bate inima crezand ca e ea.
rolul de "cealalta" iti reduce multe drepturi,nu-l poti vedea cand vrei tu, nu-l poti suna mereu. te poti multumi cu putin, cu ceea ce iti ofera el(de obicei sex)dar daca vrei relatie? relatie cu o relatie doar la arabi.
sa speri ca o va lasa pt tine, esti sigura ca asta vrei? te-ai indragostit de el inainte sa fie liber dar cand va fi cu tine, in tot timpul care ti-l va dedica vor iesi multe defecte la suprafata; in aceste conditii il vei mai placea la fel de mult?
nu trebuie sa confunzi orgoliul cu ceea ce vrei cu adevarat iar de schimbat va fi greu.va fi mereu o alta care te va inlocui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu