joi, 4 februarie 2010

influentele unei relatii

Dupa vindecarea unei relatii nereusite si adaptarea in societate in postura de “available” reusesti sa iti faci un nou iubit.desi te-ai rugat la Doamne Doamne ca acest moment sa vina cat mai repede,ai uitat sa specifici ca iti doresti o persoana care sa fie pe placul tau.ok si daca tot nu te multumeste relatia si stii ca in curand se va termina, macar sa aflii de ce nu il placi, sa te feresti pe viitor.
Pai sa vedem, ce poti sa stii de o persoana care o cunosti de o perioada scurta de timp? nume,v arsta, job, hobby-uri, EDUCATIE.
Primele 2 notiuni sunt de acomodare, desi varsta trece prin filtrul ochiometrului oricum cele 2 probe sunt trecute. urmeaza job-ul care poate fi eliminatoriu. ai iesi cu un contabil? gunoier? profesor? taximetrist? pana unde ai merge? care ar fi cea mai josnica meserie pe care ai accepta-o?ei bine, ai sa zici ca nu conteaza dar in realitate...
Hobby-urile sunt punctele comune sau diferite, cu cat sunt mai multe lucruri pe care le faceti amandoi cu atat petreci timpul intr-un mod cat mai placut. muzica este o eticheta a personalitatii in zilele noastre, esti manelist esti...incult, esti rapper atunci ai un limbaj pe masura. pai normal sa te caracterizeze muzica pe care o preferi deoarece te influenteaza prin mesajul ei. macar poti ajunge la o intelegere, mici compromisuri sa faci ce vrea el, sa faca ce vrei tu.
dar ce te faci cu EDUCATIA? asta e o mare problema, deoarece comunicarea e cam tot intr-o relatie si daca simti ca e prea dificil in exprimare, atunci fato fugi!!
Acest aspect e greu de schimbat si poate ca nici n-ai timpul necesar sa il inveti. ”eii, oricum n am 10 facultati dar am scoala vietii” asta e o scuza penibila pt ca scoala vietii te face educat, cizelat, e adevarat si versat.
Toate astea fiind spuse, trag o singura concluzie: posibilii viitori parteneri se reduc considerabil si ce ramane e sa speram ca nu sunt decedate sau nu ne sunt rude :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu