joi, 4 februarie 2010

efectul ex

o relatie,aventura sau orice interactionare dintre 2 persoane care se atrag dupa ce se termina totul ramane "hai sa fim amici?exista relatie dupa relatie?cand te intalnesti inopinant cu ex ul si cu actuala ii poti zambi frumos si sa stati la o cafea?daca da,care e secretul?mai ales cu o persoana care te a respins pt ca nu putea merge mai departe ,sa te prefaci ca ti a trecut si ca nu te mai intereseaza.

toate astea sunt niste etape care te maturizeaza prin modul in care le depasesti.cred ca ex ul nu ar trebui sa ramana prieten dupa,pt ca raman rani deschise ori de o parte ori de alta si chestii de genu"tu ai fost de vina".comunicarea cu ex ul reprezinta un cliseu de cele mai multe ori pt tine,ori iti merge bine,referitor la viata sentimentale iar a lui nu si apar certuri(=> tot la departire ajungi)sau invers si tot la cearta ajungi.asa ca cel mai bine,ex ul ramane ex.un simplu 'buna' si 'ce mai faci' intr o reintalnire accidentala, e ok.

doar daca ex ul te vrea inpoi si e reciproc poti reincepe cu"hai sa fim prieteni"

Un comentariu:

  1. Oricum ex-a(ex-ul) poate avea uneori efecte neasteptate, si poate trezi mereu in tine in momentul revederi, sentimente pe care tu le credeai uitate ... si atunci te gandeai mai bine nu-o(nu-l) vedeam, pt ca daca ai o relatie in momentul acela e posibil sa te dea peste cap ... sau poate te ajuta sa realizezi ca tie greu sa traiesti fara ex-a(ex) si ca etimpul sa faci ceva sa te impaci, pana nu e prea tarziu

    RăspundețiȘtergere